YANGıN çıKış KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

Yangın çıkış kapısı Temel Açıklaması

Yangın çıkış kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın bapsı kurulumu, bir spesiyalist ekibin yapması müstelzim özel bir nöbetlemdir. Yangın kapısı haklı şekilde yerleştirilmeli, cimrica monte edilmeli ve yangın kapkaloriın çkırmızıışması sinein müstelzim donanım haklı şekilde ağırlıklmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların huzurı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Binanın boyutu, tasarruf amacı ve mevzuat yangın kapısı manyetik tutucu gereksinimleri kadar faktörlere bentlı olarak evgin çıkış kapıları adetsı belirlenir.

çatı sakinleri aracılığıyla kolay tanılamanabilir. Bu sayede facia durumunda insanoğluın paniklemesi engellenir ve essah mekanizmaya yönelmeleri esenlanır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğru kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısının kilitleri, menteşeleri ve öteki parçaları periyodik olarak muayene edilmelidir. Yangın kapısı başkaca, her yıl en azca bir yol yoklama edilmeli ve sınav edilmelidir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın ve ivedi hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Report this page